Sola

Donau Bestickset 24-delar

Förgyll din dukning med dessa populära bestick från Sola. Donau är en serie som är mycket omtyckt världen över för sin raka och stilrena design.

 

Förgyll din dukning med dessa populära bestick från Sola. Donau är en serie som är mycket omtyckt världen över för sin raka och stilrena design. Dessa dessa bestick höjer verkligen din dukning till nästa nivå. Besticken är tillverkade av högkvalitativt 18/10 Rostfritt stål och kommer i fin presentförpackning. 

Specifikation:

Set innehåller: 6x Gaffel, 6x Kniv, 6x Matsked, 6x Tesked

Diskas i diskmaskin

 Om Sola: 

Sola är ett gammalt anrikt bestickvarumärke från Nederländerna som är kända för sin höga kvalitet och stilfulla design. Hela resan började redan 1868 då Johannes Albertus Adolf Gerritsen bestämde sig för att bygga en smyckesfabrik i Amsterdam. Hans skicklighet fördes vidare i familjen Gerritsen som ledde till att Sola kom till 1922 efter det franska ordet solei (sol). Och sedan dess har detta anrika varumärke varit ett familjeföretag som i generationer har tillverkat produkter för det dukade bordet med riktigt hög kvalitet. Idag tillverkar dem både bestick, köksredskap och stekpannor/kastruller. 

Bli en del av Sola-familjen! Today served with Sola.