The Cabinet Of Curiositeas

Handtvål I Love Your Smile

Underbar handtvål från ett av våra favoritvarumärken: The cabinet of curiositeas. Tvålen har en fräsch doft av Grönt Te & Verbena och är 100% vegan.

 

Underbar handtvål från ett av våra favoritvarumärken: The cabinet of curiositeas. Tvålen har en fräsch doft av Grönt Te & Verbena och är 100% vegan. Flaskan är tillverkad av återvunnet plast. 

Om The Cabinet Of Curiositeas: 

The Cabinet of CuriosiTEAs vill att du ska upptäcka nya smaker, ingredienser och platser med unika blandningar och typer av te. Som vi säger "Vi gör te annorlunda!". Från vår Delft Blue 'Dutch Heritage Collection' till de färgglada läpparna i vår 'Bisous, Bisous'-linje.

The Cabinet of Curiositeas visar att te är modernt, för en ny generation drickare och en idealisk present. Med innovativa smaker, förpackningar och presentationer.

Vi vill också att generationerna efter oss ska njuta av Nederländerna. Det är därför The Cabinet of CuriosiTEAS & Tea Netherlands produceras lokalt. Vi väljer den hållbara lösningen så mycket som möjligt. Vi arbetar tillsammans med holländare som står på avstånd från arbetsmarknaden. På så sätt kan vi också ge något tillbaka till städerna och till landet som vi älskar så mycket.