• Frakt 59:- Fri frakt över 499:-
Snabb leverans & Säkra betalningar

Om Thecrib

Om Thecrib: 

Jag startade Thecrib.se 2022 med ett tydligt mål av att samla alla mina favoritprodukter på ett ställe. Hemsidan skulle genomsyra min goda smak för dukning och köksredskap med färgstarka produkter och annorlunda designs. Både från välkända varumärken och mindre producenter. Tänk en webshop fullproppad med mina favoritvarumärken, mitt crib liksom! 

Vilka är vi? 

Vi är ett litet familjeföretag som drivs av mig Filip, min sambo Isabell & vår hund Ville! 

Vårt sortimentsurval: 

Jag är otroligt kräsen när jag väljer ut produkter till thecrib. Kvalitet, miljö och prisvärdhet är mina ledord i urvalsprocessen. Men givetvis också att produkterna ska vara ett roligt och annorlunda komplement till dagens stora drakar. Go crazy or go home! 

Vårt löfte: 

Genom att handla på Thecrib, så lovar jag dig att jag gör allt i min makt för att du ska få så god upplevelse som möjigt. Sveriges roligaste kundservice om du frågar mig, snabba leveranser och härlig känsla. Vi är inte felfria, thecrib är ett litet familjeföretag och shit happens. Men med en härlig inställning och bra problemlösning, lovar jag att jag och mitt team kommer göra allt för att du ska få riktigt schyssta produkter, med en riktigt härlig köpupplevelse. 

Företagsinformation: 

Thecrib.se 

C/O Handpicked Brands Sweden AB 

Mästaregatan 18

26235 Munka Ljungby

Sverige 

[email protected]

Organisationsnummer: 559349-2233

Varmt välkommen till vårt Crib!

/ Filip, Isabell & Ville


Har ni feedback på vår hemsida, eller bara vill snacka dukning, tveka inte att kontakta oss! 

Kontakta oss!