Noma Gryta med lock 24 cm

Denna vackra gryta i serien Noma är tillverkade av det allra bästa, 3 lagers material kombinerat med en mycket unik hammareffekt. Detta set är inte bara ett bli

Produkten är tyvärr slut i lager. :( Men kontakta våra säljare på [email protected] så hjälper vi dig!

 

Denna vackra gryta i serien Noma är tillverkade av det allra bästa, 3 lagers material kombinerat med en mycket unik hammareffekt. Detta set är inte bara ett blickfång på ditt bord, utan är också mycket energieffektiv då den är tillverkad med vägg och botten i ett stycke. Detta gör den väldigt speciell och säkerställer att värmen fördelas jämt och inga hotspots uppstår. Kastrullen har en jämn värmedelning och är därför mycket energieffektiv. 

Triply Är ett trelagersmaterial som gör att din kastrull/gryta värms upp snabbt och jämnt. Den säkra och stabila värmefördelningen innebär att upp till 30% mindre energi förbrukas. 

1, Det innre lagret är tillverkat av 18-10 Rostfritt stål. 

2, Mellanskiktet är tillverkat av aluminium och säkerställer mycket snabb och jämn värmefördelning. 

3, Ytterskiktet är tillverkat av 18-0 material, som är magnetiskt och ser till att produkten kan användas på vilken värmekälla som helst. 

Pannans vägg och botten är gjorda av ett stycke och är konstruerade i tre lager. Detta gör den speciell och säkerställer att värmen fördelas jämnt och inga hotspots uppstår . Pannan har snabb värmeledning och är därför mycket energieffektiv.

Triply  är ett trelagersmaterial som ser till att din panna värms upp snabbt och jämnt. Denna optimala ledning innebär att cirka 30 % mindre energi förbrukas.

 1. Det inre lagret är tillverkat av 18-10 rostfritt stål.
 2. Mellanskiktet är tillverkat av aluminium och säkerställer mycket snabb och jämn värmefördelning.
 3. Ytterskiktet är tillverkat av 18-0 material, som är magnetiskt och ser till att det kan användas på vilken värmekälla som helst, inklusive induktion!

Praktiskt dräneringssystem:
Det integrerade dräneringssystemet i locket ser till att du enkelt kan tömma din kastrull/gryta. Dessa kastruller kommer med glaslock och ger en bra överblick över matlagningen utan att behöva lyfta på locket.

De viktigaste funktionerna

 • Material: 3-lagers, 3 lager panna, 18/10 rostfritt stål, aluminium och 18/0 magnetiskt kromstål
 • Lämplig för alla värmekällor, inklusive induktion 
 • Passar ugn upp till 200 grader
 • PFTE, PFOA, Teflon, GenX och PFAS fri 
 • 100 % matsäker matlagning
 • Kan diskas i diskmaskin, men handdisk rekommenderas. 
 • Garanti: 10 år


I lådan

 • Kastrull med lock kapacitet 1,5 liter, diameter 16 cm
 • Gryta med lock: kapacitet 2 liter, diameter 18 cm
 • Gryta med lock: kapacitet 3 liter, diameter 20 cm
 • Gryta med lock: kapacitet 1,5 liter, diameter 16 cm
 • Gryta med lock: kapacitet 5,5 liter, diameter 24 cm

Om Sola

Sola är ett gammalt anrikt bestickvarumärke från Nederländerna som är kända för sin höga kvalitet och stilfulla design. Hela resan började redan 1868 då Johannes Albertus Adolf Gerritsen bestämde sig för att bygga en smyckesfabrik i Amsterdam. Hans skicklighet fördes vidare i familjen Gerritsen som ledde till att Sola kom till 1922 efter det franska ordet solei (sol). Och sedan dess har detta anrika varumärke varit ett familjeföretag som i generationer har tillverkat produkter för det dukade bordet med riktigt hög kvalitet. Idag tillverkar dem både bestick, köksredskap och stekpannor/kastruller. 

Bli en del av Sola-familjen! Today served with Sola.