Maxwell & Williams

Glasunderlägg Native Blooms 4-p

Vackra glasunderlägg i den populära serien Native Blooms. Underläggen är tillverkade i keramik och har en botten av kork.

Produkten är tyvärr slut i lager. :( Men kontakta våra säljare på [email protected] så hjälper vi dig!

 

Vackra glasunderlägg i den populära serien Native Blooms. Underläggen är tillverkade i keramik och har en botten av kork. Detta gör dem användbara både för varma & kalla drycker. Eller bara som en snygg inredningsdetalj. Glasunderläggen levereras i en snygg presentförpackning. 

Specifikation:

Antal:  4st

Material: Keramik / Kork

Mått: 10,5 cm

Om Maxwell & Williams: 

Australiensiska Maxwell & Williams har sedan 1995 tillverkat husgeråd i hög kvalitét till överkomliga priser vilket gjort företaget till ett hushållsnamn i Australien. Under senare år har företaget expanderat och återfinns nu i alla världens hörn. Deras mångsidiga kollektioner använder sig av en rad olika material vid tillverkning som porslin, benporslin, keramik, glas och rostfritt stål. Idag erbjuder Maxwell & Williams över 70 olika serier som säljs i 50 länder runtom i världen och tillverkningen sker i Kina, Polen, Turkiet, Thailand och Indien. Företaget har genom åren samarbetat med en rad olika formgivare som Nathan Ferlazzo, Katherine Castle och Pete Cromer. Pete Cromers djurlivsinspirerade kollektion har blivit enormt populär och sålde bara under 2019 över 400 000 artiklar enbart i Australien.